IEDERE EERSTE WEEKEND VAN DE MAAND EEN ANDER THEMA
Iedere eerste vrijdag, zaterdag en zondag van de maand krijgt een lokale hobbykok de kans om de keuken van het ‘schip bij de Klok’ over te nemen. Inwoners van Meierijstad worden meegenomen op een culinaire wereldreis, met iedere maand een ander werelddeel als thema. Ook de gevestigde ondernemers op de Noordkade sluiten aan bij het concept en geven er hun eigen invulling aan.
IEDERE EERSTE WEEKEND VAN DE MAAND EEN ANDER THEMA
Iedere eerste vrijdag, zaterdag en zondag van de maand krijgt een lokale hobbykok de kans om de keuken van het ‘schip bij de Klok’ over te nemen. Inwoners van Meierijstad worden meegenomen op een culinaire wereldreis, met iedere maand een ander werelddeel als thema. Ook de gevestigde ondernemers op de Noordkade sluiten aan bij het concept en geven er hun eigen invulling aan.
Bij DIS stappen we ook aan boord van de foodcruise! Tijdens dat weekend verwennen we je met een heerlijk menu en een bijpassende cocktail, helemaal in stijl van het thema.
Geef een reactie