0413 745445

Food La Route

Gezellig dineren en culinair genieten

Geniet samen met je geliefde, vrienden en/of familie van een bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis. Speciaal hieraan is dat je een 4-gangendiner krijgt, waarbij je elke gang in een ander restaurant eet.

Zo kun je op 1 avond van 4 verschillende restaurants proeven in Veghel. Bij elk gerecht, zit je in een totaal andere sfeer en dat maakt het wel erg leuk. Als je binnenkomt, bij het eerste restaurant krijg je een mooi voorgerecht en zelfs een bijpassende wijn. Dat smaakt naar meer én dat krijg je ook in de andere restaurants. Je wandelt na elk gerecht, door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het eten is daarbij ook superlekker. Het wordt een gezellige en speciale avond, dat is zeker.

Hoe het werkt

Om 18:30 start je in een van de restaurants en word je verrast met een heerlijk gerecht. Bij het voor-, tussen-. hoofd krijg je ook een lekkere bijpassende wijn erbij geserveerd. Je kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals bier of fris. Bij het nagerecht wordt er voor een zalige kop koffie gezorgd.

Nadat je heerlijk genoten hebt van het voorgerecht en een glas wijn, wandel je gezellig met jouw gezelschap en de rest van de groep naar het volgende restaurant, waar je het tussengerecht krijgt. Dit doe je ook bij het hoofd en nagerecht. In het totaal zijn er 4 gangen en 4 dranken inbegrepen.

Aanmelden

Meedoen aan deze leuke en spontane avond uit? Ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van 4 verschillende restaurants op één avond. De prijs is 69,90euro p.p. voor deze bijzondere avond met een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 glazen bijpassende wijn en 1 koffie/thee bij het nagerecht.

Wil je ook met jouw gezelschap meedoen?  Reserveer hier

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 26 2024

Tijd

18:00 - 22:30

Locatie

DIS
Verlengde Noordkade 14, 5462 EH Veghel
Categorie
Food La Route

Organisator

Food La Route
Telefoon
+31 (0) 6 53123911
Email
info@turionevents.nl
Website
https://www.foodlaroute.nl/aanmelden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *