“WAAR GOOIEN WE HET ANKER UIT?”

BOOMHUT – TIJD OM TE RESERVEREN!

Naast het restaurant verzorgen wij ook bedrijfsborrels, feestavonden, exclusieve barbecues, recepties en catering. Hierin komen jouw wensen en onze creativiteit samen. Om een mooi plan te maken komen wij graag met je in gesprek. Geef ons je favoriete smaken en de sfeer van de dag of avond door, dan gaan wij daarmee aan de slag in onze keuken. Samen zorgen we ervoor dat het culinaire plan top is. Of boek een vet avontuur en boek de boomhut!

DIS gruwelijk grillen

Wat krijg je als je uitgesproken, pure smaken combineert met de vakkennis van DIS Teun? Juist ja: een gave locatie waar we omringd zijn door natuur en de geur van barbecue. Helemaal verzorgd om te genieten – spoiler – alsof de tijd stilstaat en het maar om één ding draait. Klinkt zo goed.

En da’s best wel uniek. Want hoewel er wel meer bijzondere plekken zijn in het Nederlandse landschap en er net als de Noordkade veel leuks te doen is. Wat krijg je voorgeschoteld? Dat is een verrassing, maar het bestaat uit 8-gangen! Geen zorgen je smaakpapillen worden iedere gang uitgedaagd. Zie ik je snel?